Star Cooking

She learned how to cook and run a household from her grandmother in Poland, but to make a profession out of it? Agata Reul veered between cook and florist. However, when she came to Germany, she trained as a cook in the legendary high-class restaurant “Victorian” a few steps away from Königsallee. Only a year after opening her own restaurant “Agata's” in Düsseldorf, her cuisine was awarded a Michelin star in 2013. Since then, she has been the only Polish woman in Germany to own a Michelin-starred restaurant.

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Star Cooking

Durch ihre Großmutter in Polen lernte sie, wie man kocht und einen Haushalt führt, aber daraus einen Beruf zu machen? Agata Reul schwankte zwischen Köchin und Floristin. Doch als sie nach Deutschland kam, machte sie im legendären Edel-Lokal „Victorian“ wenige Schritte von der Königsallee entfernt eine Ausbildung zur Köchin. Nur ein Jahr nach Eröffnung ihres eigenen Restaurants „Agata´s“ in Düsseldorf wurde ihre Küche 2013 mit einem Michelin-Stern ausgezeichnet.

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WHY DÜSSELDORF? Lucas Sauberschwarz

Lucas Sauberschwarz is Managing Director of the strategy consultancy Venture Idea, Director of the Centre for Innovation at the SGMI Management Institute St. Gallen and best-selling author. Because the Düsseldorf native wanted to be at the centre of innovation in Germany, he founded his company in Berlin in 2010. After five years, he moved Venture Idea's headquarters to Düsseldorf - for good reasons.

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WHY DÜSSELDORF? Lucas Sauberschwarz

Lucas Sauberschwarz ist Geschäftsführer der Strategieberatung Venture Idea, Direktor des Center for Innovation am SGMI Management Institut St. Gallen und Bestseller-Autor. Weil der gebürtige Düsseldorfer dort sein wollte, wo sich Innovation in Deutschland zentriert, gründete er im Jahr 2010 sein Unternehmen in Berlin. Nach fünf Jahren verlegte er den Sitz von Venture Idea nach Düsseldorf – aus guten Gründen.

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